Wednesday, August 30, 2006

the brit himself

значи: ако и меник стрийт прийчърс някак си цъфнат в бг, уважаемото аз ще имам т.нар. гранд брит слам (депеш, зи къльт, помниш, нъл тъй?) защото снощи пак бях на голем лайв, въпреки малкото публика, дъжда, мъртвия задух и циган-дилърите лейда в блек бокса. бг фенът плаче: никой не идва! е как да идва, баце?! промоутърите и те: няма публика! е как да има, чиче?! а по средата аз се хиля малоумно. и куфея на бат иън. големи парчета, голем батко! надявам се младежите по тревата да са разбрали кой какъв е в брита. освен чинаски, вече съм оприличаван леко и на мистър браун (комплименти получавам и аз, лимонадо, ти ко си мислиш?!)

снимки: монитор (фотографът е много мой, държа да отбележа специално!)





ти вземи изкарай акъла на човека и бенда му, метни му са да сa здрависате комбайнерската и после викай след него: "маееенчеста!маееенчеста!", докато ти прай различни риспект знаци и ти на него. туй, зерутата не сте хора, ам свини! жинсец, жинсееец...

Tuesday, August 08, 2006

incognito

и аз като харун ал-рашид и левски, маскиран като шкембелеещ рошльо вече накъмто трийстака, цъкам из родното попкьой и почти никой не може и не иска да ме познае. устройва ни идеално което: тримата глупаци тази вечер остават на кайве, за да не заспят пак с инструментариума в ръце и добре че им свърши зеленината, та останаха само на домати. и миди.

ърлиър дис морнен' почиствахме мама, татко и аз на бабз таванска. не я бяхме чистили откак закупихме риъл истейта (аз скатавах нееднократно именно по тоз повод). за пореден път се убеждавам, че агенциите (а защо не и купувачите демселвз) трябва да изискват всеки продаващ да си изчисти лайняната маза/таванска/гараж, пък тогаз да иска майка си, баща си и свирка. смятай: циганките от чистотата се погнусиха от чергалъка и милите петвековни дюшеци. аман, аман!

цитати на деня: "рагаци, рагаци!" и "белло, белло!" - от бруталния 'сало или 120-те дни на содом' на Пазолини, при нас в изпълнение на неповторимия хасан касел.

п.с. казах ли по какво можеш да познаеш две сестри-тризначки?
по третата.

ай щи и остроумието малоумно... пий една киселина, ама на сони! мхах-бгхахах: ВРАОООУУМ!!!