Friday, June 02, 2006

friday ID blues

ташак си пра'йш ти пак... имаме ново канонизирано ideas-спотче. сeщаш се, че класиката е wc, където сигналите от кораба-майка са не само ясни, отчетливи и смислени, но и с функция resume. да, точно покрай онези напъни. та, днес холи-риалити-hatch 280 премина нужната 7-моментна бариера (онези там чукчи във ватикана може и да се задоволяват с 3 чудеса, но не и зеру, копеле). за 3 секунди ми флашнаха следните insight-ченца:
1. ол' шетърмауф баста раймс ше има честта да бъде подгрян от най-адекватния line-up у нас: drs+, spens, ъпсурт, че и бонус гости от маседон'я. бре, имало и промотъри.bg!
2. (ухил!) каменица изкараха ебаааси и яката фреш реклама с Пената! плакатчето атакува масово и ненадейно с поне десетина фаталитита от набора рекламни стратегии. бре, имало и добрареклама.bg!
3. питам и отговор не ща: няма ли да е политически свръх-коректно, ако се измайсторят и доброволно предложат на вниманието на глобалните селяни алтернативни ID карти, инфото на които да можеш да си го ъпдейтваш сам всеки момент. вместо физическите данни и адреса ти, те да съдържат spiritual ID статуса ти, цум байшпиль: кредо, preferred communication protocol, топ-книга в момента, личен саундтрак за деня, current mood, нива на раздразнителност, склонност към компромиси и агресия, какво те измаря... утопично, но нелошо като идея: защо ти е неугледната ми мутра и разстоянието от сийлинга до черепа ми, когато можеш да се запознаеш с ... мен (версия тук&сега)?
"ТАКА Е ТО." - втори път!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home