Monday, September 18, 2006

депресиите

идвали пак, някои от тях с промяната в пагодата. трябва ли си ги изкарваме на принципа 'с лекарство - седмица, без лекарство - седем дена', прегръщайки ги горещо и отдавайки се на така интересните дебри на егото? другата оферта е да се прекръстиш (или да удариш чело и на четиртяхто посоки, ахмеде), да стиснеш халката яко, да се нахилиш изкуствено и да се надяваш, че не изглеждаш като каубой в санаториум. пък каквото патлак покаже. бум-бум!

4 Comments:

 • At 4:36 PM, Anonymous Snake Fang said…

  аз да ви кажа много не се кефя на депресиите... може би само когато са с мярка, ама пак не се е случвало да си прекарам готино по време на депресия. депресиите относно жени са си най-често срещаните, няма какво да се лъжем. те може и да са меланхолично, спокойни, едва ли не като откровения. после се случва да си мислим, че сме изглеждали глупаво (дори и в собствените си очи) ма аз гледам да не мисля такива неща. :) има си и романтика в депресиите, това съшо трудно може да се отрече. някой имат и вдъхновение тогава, аз - не. по-скоро гледам да пия бира, да пуша трева и т.н. ма и с тва и без тва диагнозата е ясна - 7 дена у дома на лекарства и отговори от типа 'ооо, не ми се излиза никъде, нямам настроение.' също така нещо друго важно дето щях да пропусна - добре е, когато в моменти на депресия имаш близко до себе си доверен човек, на който може да споделиш и да се довериш един вид..

  Това ли беше темата? :))

   
 • At 7:51 PM, Blogger pipilota viktualia said…

  snake:) to depresiite nikoi, s malki izklu4eniq razbira se, ne si gi izbira sam kato lubimo neshto za prejivqvane. ina4e za blizkiq 4ovek si prav stiga da otkriesh takuv istinski,shtoto neshto horata mnogo na egoizym sa go udarili, ama kuraj:)

   
 • At 12:08 PM, Anonymous Anonymous said…

  депресия за седем дни?! е такава с мед да я намажеш! друго си е цяла есен да ти иде да се затвориш в килера с безкраен рипийт на даун ин а хоул в главата, и така докъм първи сняг... примерно. айде мерси за такава романтика...

   
 • At 5:07 PM, Anonymous Snake Fang said…

  а доколко, според вас, депресията има общо с апатията?

   

Post a Comment

<< Home