Tuesday, February 17, 2009

life, in all its disgusting glory, goes on

винаги има някой и друг колега -бухал, с който да пуснеш ластика и да откриеш някоя и друга хубост на все така преобладаващо живия живот. и докато уреждаме, хаха, букването на Мориси в букурещ и с кеф прехвалваме буутлега на лайва му от миналата седмица, човекът отсреща сипва още две бонус:

- ако си в кишинев, молдова и се чудиш де да пийнеш, тропнеш хорце и забършеш нещо сносно за проникване, пробвай селската дискотека. 70% от аудиторията - дамска, както е видно от снимките, по-скоро привлекателно изглеждаща (да не говорим на 3 големи кво ги прайваме наред). и били, хм, напълно склонни да сътрудничат. уискито - 7 лева, и повече сме се бръкяли...

- ако си търсиш красив и стойностен тапет за декстопа - какво по-добро място от redcafe.net - дъ лийдинг маенчесцаа юнайтиид форум, където наградата за най-смислен тред днес ще дадем на ей този. да, и аз чакам да изкарат нещо по хай-рез с бербо, дотогаз - марадона, възпоминанието на жертвите '58 с шалчетата и безумно големият кийно са ми топ ъв да декс напрао!

1 Comments:

Post a Comment

<< Home