Wednesday, July 02, 2008

who's gonna ride your wild horses?

еми ей го на...
значи, сещам се за ибрахим ферер пак, да го прости бог и неговия лазарус ("сипвам му ром, на мен ми харесва, значи и на него трябва да му харесва"). та старият пеещ-като-никой-друг тарикат изтърси нещо от сорта на: "все още има хора, които се грижат да съм наоколо". не бих могъл да бъда по-точен, а и нямам желание да се меря с нещо неизмеримо. "ванка, по същество!" - не харесвам "ванка", шомбст, но пък никога не съм натрапвал на хората предпочитанията си към протокола. за съществото си прав, обаче.

та, крайно услужливи контри, свързани с цветния заговор http://nemertini.com/ не спряха джентли да подритват долуподписания по мързеливия ботъм, че даже и нарисуваха новите дрехи на журнала. мотивите им за мен остават донякъде неясни. ок, можех и да кажа, че това са едни крайно светнати Приятели, с които се чувствам рядко щастлив (ама не у гащите) и то не само щото сме шернали тул къде босфора, а и щото някак си много така се ценим едни-други дее'а, и то насред тоз лусиден цирк де тегне връз наща аха-аха отминала късна ранна възраст. но няма да го кажа това, тъй като основният проблем на хората, които по една или друга причина са попадали на това място е, че не разбират много-много за какво става дума. "там ти е чарът, еби ги в гъза." не мога, ама ще трябва. няма как.

тепърва ще разписвам туй-онуй, ще си припомням, че почистим малко и поподредим, че разкършим. а вий, знай и незнайни визитърс, бъдете живи и здрави и все таки топре тошли.
на прага: тези дни в едно свободно разространявано лайфстайл списание редом до един разказ (!), ще видите една силно колажирана версия на тази снимка, ползвана с чисто комерсиална цел. реших, че оригиналът, заснет тъй любезно от Б."М".П. е подходящ
точно за този пост. ключът в цялата композиция е втората бира. моумънтс аа цъ би шеърд, римемба?

1 Comments:

Post a Comment

<< Home